By: anis ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Jan-2007 05:45 Email | Share | | Bookmark
cameron waktu pagi

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 8-Jan-2007 05:28 Email | Share | | Bookmark
Asni @ Azhar - 16 Disember,2006

make over
 
 
View all 10 photos...
firstly terima kasih buat shikin & hubby kerana banyak bagi job kat saya....tq ya
untuk pengantin pula minta maaf banyak-banyak sbb tak dpt nak dtg waktu nikah, anyway bradernizam yg shoot tq bro...

kepada keluarga pengantin terima kasih atas layanan yg diberikan, kalau ada salah atau terkasar bahasa saya mohon maaf....

Selamat Pengantin Baru


Thursday, 4-Jan-2007 10:56 Email | Share | | Bookmark
cameron highland-1

ready
one....
....two
View all 12 photos...


Thursday, 4-Jan-2007 10:02 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highland

baru bangun tido
suhaimi & landscape
tayang camera baru
View all 18 photos...
to all budak-budak tang lung...
bolehlah tatap gambar2 kita orang masa g cameron ari2...
program ni boleh dikatakan last minit...sbb tu tak dpt nak inform kat kengkawan
anyway....kita enjoy...

utk brader nizam program nie shahir yg arrange....so bila nak arrange kita punya family outing pulak...


Friday, 17-Nov-2006 02:37 Email | Share | | Bookmark
barathi oh barathi

smileeeee
ok cunlah
gambar ni aku ambik masa officemate isteri aku dtg beraya kat rumah ari tu


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net